CAFE-gudstjeneste

Mads Holm Andersen og Nina Luna
Søndag den 11. september kl. 10.30 holder vi igen cafegudstjeneste i Købnerkirken. NU med nyere og hel ny musik! Købnerkirken har indgået fast aftale med Nina Luna og Mads Holm Andersen om at stå for musikken ved én gudstjeneste om måneden. På søndag markeres begyndelsen på samarbejdet.

Ved gudstjenesten prædiker Købnerkirkens præst Jan Kornholt om “at kunne lytte og tale” og om hvordan Jesus hjælper os med begge dele.

Og selvfølgelig vil der ved gudstjenesten bliver serveret en lækker brunch-buffet, så du behøver ikke spise hjemmefra. Som sædvanlig bestemmer du selv hvor meget du vil betale for det, for HUSK: Købnerkirken er en fri kirke for alle!

3 tanker om "CAFE-gudstjeneste"

1. Jan Kornholt

Tak for en god oplevelse ved cafegudstjenesten i går (11. sept.). Jeg nyder cafegudstjenesterne i Købnerkirken. Men hvordan oplever du dem? Og hvad er din oplevelse af sang og musik ved denne gudstjeneste, hvor der udelukkende nyere musik?

Svar