Børnekor og ungdomskor i Købnerkirken

Børne- og ungdomskor i Købnerkirken

Det er en glædelig nyhed af de større at vi igen efter en årrække igen kan byde børn og unge velkommen til et for dem relevant tilbud.
Torsdag den 8. september begynder nyt børnekor og ungdomskor i Købnerkirken under ledelse af Nina Luna og Mads Andersen.
Børnekoret for børn fra 0. til 3. klasse øver torsdag kl. 16.00-17.00
Ungdomskoret for børn og unge fra 4. til 10. klasse øver torsdag kl. 17.15-18.15.

Begge kor skal synge funky gospelsange på både dansk og engelsk. Vi skal bruge kroppen og lære stemmen bedre at kende. Vi skal lege og danse, og dyrke fællesskab gennem ånd og musik. Vi skal have det sjovt!

Kunne du tænke dig at være med, eller kender du nogen som har lyst? Så kom forbi og syng med! Kom selv, tage dine venner med eller tag dine børn eller børnebørn med. Vil du vide mere så kontakt Jan Kornholt 21 49 44 12.