Cafegudstjeneste i kirkesalen

cafe i Købnerkirken (underetagen!)

Søndag den 14. august kl. 10.30 holder vi igen cafegudstjeneste i Købnerkirken.
Denne gang bliver det en hel ny fornemmelse: Underetagen er ødelagt af vand. Vi er derfor tvunget til at benytte kirkesalen, der mildt sagt ikke er indrettet til formålet. Kom og se hvordan vi klarer den udfordring.
Ved gudstjenesten prædiker Købnerkirkens præst Jan Kornholt om “ulve i fåreklæder” og det kommer til at handle mest om Jesus.
“Dagens gave” kalder vi søndagens indsamling af penge. Og denne søndag går gaven til Købnerkirkens renovering og fornyelse.

En tanke om "Cafegudstjeneste i kirkesalen"

1. Jan Kornholt

Bare for at sige at jeg har oplevet en omvendelse under min prædikenforberedelse. Derfor er “ulvene i fåreklæder” blevet skiftet ud med “splinten i din vens øje og bjælken” i dit eget”. Læs evt. Lukas Evengeliet 6,37-42 hvis du er den slags som forbereder dig før du går i kirke.

Svar