Anne-Mette er død

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Anne-Mette Weitze er afgået ved døden den 25. juni 2011.

Anne-Mette Weitze

Anne-Mette har været medlem af Købnerkirkens menighed siden 1961. I alle årene var hun et meget aktivt og medlevende medlem. Hun efterlader sig et stort hul – både i vore hjerter og i menighedens arbejde. Anne-Mette havde altid havde styr på alt det administrative, som vi nu er i fuld gang med at fylde ud og overtage efter bedste evne.

Foruden at være den fødte “sekretær” var Anne-Mette et varmt og meget, meget morsomt menneske. Hun kunne fortælle vittigheder og referere hverdagens skæve tildragelser, så ikke et øje var tørt – altid med blik for de skæve vinkler og altid med et solid portion selvironi.

Anne-Mette døde en uge før, hun ville være fyldt 66 år, og 2 dage senere døde hendes mand, Henrik von Linstow. De vil begge blive bisat fra Købnerkirken mandag den 11. juli 2011 kl. 13.00. En af menighedens tidligere præster, Povl Erik Markussen, vil forestå højtideligheden.

Æret være Anne-Mettes minde.